Drömmen är…

Now or never. Do or die.

Ni vet när man har denna känsla av att man har bara one shot. EN möjlighet. EN. Man TAR den utan att diskutera och tänka efter. När man går på ren magkänsla och inte särskilt mycket hjärna (det tar man senare)

Min dröm har länge varit att ta MammaFitness till övriga världen.

Det ”lilla” problemet är att ingen känner till mig over there. Jag må vara känd här men där?

Vad är lösningen?

Hustle baby.

Eller: work bitch!

Ni vet att min bok ”Styrka för kvinnor” kommer ut i USA i januari 2017. Nu ska all PR kring boken planeras in.  Jag fick 8 sidors (ÅTTA!) enkät från bokförlaget som ska ge ut den att svara på. Där jag ska berätta allt om mig och lite till. Men! Jag tänker inte sitta och enbart svara på dessa frågor – jag ska ta mig till New York in person för att träffa bokförlaget. Det är min plan nu under hösten. Nej, redan under närmaste tiden. Det ÄR one shot.

I better hurry up.

Planen är att skapa en produkt på engelska (som ska även komma ut på svenska samtidigt) så jag kan visa att jag har mer att ge än bara en bok. Jag VET var jag har mig själv,  vad jag kan, mina skills och talanger – men det vet inte de. Right? Så allt är upp till mig. Totalt.

Det är skrämmande men det är också spännande och pirrigt. Jag tror otroligt mycket på att jag kan skapa vad jag vill, bara jag verkligen vill det. Jag vet ju hur man gör, jag gjorde det ju här hemma. Jag har lärt mig det genom att ta mig från noll till 100, fast det tog sin lilla tid förstås. 6 år.

6 år av dagligt jobb. Långa arbetsdagar. Man offrar en del. Realtioner, vänskap. Jag är inte längre en PT utan en entreprenör som gillar göra affärer- lika bra att erkänna det för mig själv.

Så tjejer! Häng med på min resa! Hur mycket jag än avskyr det ordet så är det vad det är. Eller next level kanske?


3 359 kommentarer på “Drömmen är…