Dagens träning: underkropp

Dagens pass bestod av underkroppsövningar.

Det är ingen hard core från vecka 1, det handlar snarare om att komma igång och hitta kontakten med kroppen igen. From nästa vecka blir det lite mer action men nu är det mjukstart. Man kan inte riktigt säga hur många övningar som är ”optimalt” eftersom allt handlar om muskelkontakt. Hellre färre men med mycket kvalité om ni förstår hur jag menar. Hellre 4-5 men ordentligt än 6-8 halvbra.

Detta gjorde jag idag:

3-4 set av varje , 12 reps i varje.

  • Utfall bakåt
  • Ett bens knäböj
  • Höftlyft med stång
  • Ryggextensions där man fokuserar på sätet och inte ländryggen

I att jag har valt att vara helt öppen om min nuvarande form och hur jag tänker ta mig tillbaka så kommer jag publicera bilder rakt upp och ner utan att försköna något.

Imorgon har jag invägning och det kommer vara min invägningsdag framöver, precis som MammaFitness kunder. Som sagt, jag följer mitt eget koncept!

jagaugusti

 


7 403 kommentarer på “Dagens träning: underkropp